Πλεονεκτήματα – Service Αυτοκινήτου OPEL – Ford

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική > Blog > Πλεονεκτήματα – Service Αυτοκινήτου OPEL – Ford
Πλεονεκτήματα - Service Αυτοκινήτου OPEL - Ford

Το να εμπιστεύεστε το όχημά σας στο Πρότυπο Συνεργείο Αυτοκινήτων Κουτσός, σας επιτρέπει να διατηρήσετε την απόδοση του οχήματος, βελτίωση της κατανάλωσης του καυσίμου, καθώς και την μείωση των CO2 ρύπων. Η καλή συντήρηση στο Ford – Opel όχημα, εξοικονομεί χρήματα και προσφέρει μακροζωία στο αυτοκίνητο.

Επιπρόσθετα, στο συνεργείο αυτοκινήτων Opel – Ford Κουτσός, διατηρούμε καρτέλα με το ιστορικό του οχήματος καθώς και παλαιότερα service στο αυτοκίνητο. Έτσι, γνωρίζουμε ανα πάσα ώρα τι και πότε πρέπει να αντικαταστήσουμε.

Δίπλα στην Αττική οδό (έξοδος Φυλής), το συνεργείο αυτοκινήτων Κουτσός, εξυπηρετεί όλη την Αθήνα, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά σε Περιστέρι – Πετρούπολη – Ίλιον – Χαιδάρι – Καματερό – Άνω Λιόσια.

Ένα προγραμματισμένο service αυτοκινήτου ford – opel, μπορεί να σας βοηθήσει ως εξής:
Χρήση του κατάλληλου λαδιού και αλλαγή την κατάλληλη χρονική περίοδο.
Σπάνια ή καθυστερημένη αλλαγή λαδιού, το οποίο δεν είναι σωστό για τον κινητήρα σας, οδηγεί σε αύξηση των ρύπων καθώς και μείωση του χρόνου ζωής του κινητήρα. Η χρήση πολύ οικονομικών λαδιών, μη ενδεδειγμένων που κυκλοφορούν στο εμπόριο, μπορεί να φαίνονται αρχικά οικονομικά αλλά να παρουσιάσουν συνέπειες που θα στοιχίσουν ακριβά. Παράδειγμα

Έλεγχος φίλτρου αέρα

Στο προγραμματισμένο service opel – ford, ελέγχουμε την κατάσταση του φίλτρου αέρα, για να διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί σωστά. Μπλοκαρισμένα φίλτρα είναι η αιτία να ζορίζεται ο κινητήρας του αυτοκινήτου μας.

Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δικό σας ford – opel, χρειάζεται τακτική συντήρηση για την διατήρησή του και την διαφύλαξη της αξίας του. Το εξειδικευμένο προσωπικό Ford – Opel, καθώς και τα εργαλεία – μηχανήματα του Πρότυπου Service Ford – Opel σε συνδυασμό με τα πιο πρόσφατα ηλεκτρονικά συστήματα, μπορούν να σας παρέχουν την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών και προϊόντων. Η χρήση ανταλλακτικών κατάλληλων για το αυτοκίνητό σας, μας επιτρέπει να βρισκόμαστε ανάμεσα στα πιο αναγνωρισμένα συνεργεία αυτοκινήτων στην Αθήνα.

Γιατί είναι σημαντικό το service αυτοκινήτων;

Οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να φροντίσετε για το τακτικό service του αυτοκινήτου σας είναι αρκετοί. Οι σημαντικότεροι από αυτούς είναι:

Ασφάλεια: Χιλιάδες ατυχήματα αυτοκινήτων συμβαίνουν κάθε χρόνο, όχι λόγω κακής οδικής συμπεριφοράς, αλλά λόγω κακής συντήρησης του οχήματος. Φθαρμένα φρένα, ακατάλληλα ελαστικά, βλάβη στα αμορτισέρ είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που μπορεί να οδηγήσουν σε καταστροφικά ατυχήματα. Ο προγραμματισμός ενός τακτικού service μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε βλάβες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρά ατυχήματα.

Αποφυγή σοβαρότερων βλαβών: Η καταβολή ενός μικρού κόστους για το προγραμματισμένο service του αυτοκινήτου σας μπορεί να σας γλιτώσει από πολύ μεγαλύτερο κόστος για την επισκευή μιας σοβαρής βλάβης. Το τακτικό service θα εντοπίσει τα μικρά προβλήματα που είναι εύκολο να διορθωθούν. Αλλά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια πιο ακριβή επισκευή αργότερα.

Υψηλότερη αξία μεταπώλησης: Αν ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που αγοράζουν ένα αυτοκίνητο για να το κρατήσουν όσο αντέξει τότε η αξία μεταπώλησης δεν σας ενδιαφέρει. Ωστόσο ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων αλλάζει αρκετά οχήματα κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ένα καλοδιατηρημένο και χωρίς προβλήματα όχημα μπορεί να πιάσει μια καλύτερη τιμή στην αγορά. Έτσι θα μπορέσετε να αγοράσετε το καινούριο αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει ευκολότερα.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καλύτερη απόδοση. Μετά την αγορά του σπιτιού σας, το αυτοκίνητο αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη αγορά που θα κάνετε. Προκειμένου να αποτελέσει μια επιτυχημένη επένδυση θα πρέπει να σας βγάλει και για αρκετά χρόνια. Ένα τακτικό service όχι μόνο θα βοηθήσει το όχημά σας να είναι λειτουργικό για περισσότερα χρόνια, αλλά θα μεγιστοποιήσει και την απόδοσή του.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινήσετε μαζί μας στο 210-2614524 και  .

Το Πρότυπο Συνεργείο Αυτοκινήτων Κουτσός βρίσκεται στη Θηβών & Εορδαίας 3 (Πρώην πάροδος Αγνάντων) Ίλιον, 131 23 – Αθήνα.

Μοίρασε το

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tumblr