Μπαταρίες Bosch από 46€ + Φ.Π.Α.

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Πρότυπο Service Κουτσός θα βρείτε υψηλής ποιότητας μπαταρίες Bosch από 46€ + Φ.Π.Α. μόνο. Η υψηλές προδιαγραφές των μπαταριών Bosch σε συνδυασμό με τις απίστευτα χαμηλές τιμές μας, εξασφαλίζουν την καλύτερα αποτελέσματα για το αυτοκίνητό σας.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική > Μπαταρίες Bosch από 46€ + Φ.Π.Α.

Πλεονεκτήματα των μπαταριών Bosch

Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει μια μπαταρία Bosch είναι:

  • Έως και 4 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις υπόλοιπες μπαταρίες.
  • Σταθερή και συνεχής παροχή ηλεκτρικής ενέργειας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες οδήγησης.
  • Εξαιρετική κινητική ισχύς.
  • Ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

Επιλέγοντας λοιπόν μια μπαταρία Bosch για το αυτοκίνητό σας εξασφαλίζετε όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέραμε παραπάνω.

Μάλιστα, με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που σας παρέχει το συνεργείο Πρότυπο Service Κουτσός δεν υπάρχει λόγος να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει να τοποθετήσει την μπαταρία Bosch της επιλογής σας εξασφαλίζοντας την βέλτιστη λειτουργικότητά της.

Γιατί να επιλέξετε μπαταρίες Bosch για το αυτοκίνητό σας;

Τη σύγχρονη εποχή, τα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με μια πληθώρα νέων τεχνολογιών οι οποίες εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες οδήγησης για έναν οδηγό.

Είναι εύκολα κατανοητό λοιπόν ότι οι ανάγκες ενός οχήματος σε ηλεκτρική ενέργεια είναι αρκετά μεγαλύτερες από ότι στο παρελθόν.

Επιλέγοντας μια χαμηλότερης ποιότητας μπαταρία λόγω μικρότερου κόστους, τις περισσότερες φορές αποτελεί μια λανθασμένη κίνηση.

Οι συγκεκριμένες μπαταρίες θα φτάσουν πολύ γρηγορότερα στα όριά τους με αποτέλεσμα να χρειαστεί πολύ πιο σύντομα η αντικατάστασή της. Δεν είναι τυχαίο που ένα μεγάλο ποσοστό δυσλειτουργιών και ακινητοποιήσεων οχημάτων οφείλεται σε βλάβη της μπαταρίας.

Επιλέγοντας λοιπόν μπαταρίες Bosch εξασφαλίζετε την μέγιστη ηλεκτρική ενέργεια που θα καλύψει όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Ακόμη και μετά από αρκετούς κύκλους φόρτισης, η μπαταρία σας θα είναι πλήρως αποδοτική ανεξαρτήτου καιρικών συνθηκών. Επιπρόσθετα η διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας Bosch είναι πολύ μεγαλύτερη έναντι των περισσοτέρων. Κάτι που ερμηνεύεται σε εξοικονόμηση χρημάτων σε βάθος χρόνου.

μπαταρίες bosch κουτσός service

Πως θα καταλάβετε ότι χρειάζεστε αντικατάσταση μπαταρίας;

Το βασικότερο παράδειγμα που θα σας δώσει να καταλάβετε ότι η μπαταρία σας θέλει αντικατάσταση είναι ο περίεργος θόρυβος που ακούγεται όταν γυρνάτε το κλειδί στη μίζα χωρίς να παίρνει μπρος.

Όσες φορές και αν δοκιμάσετε το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο και πιθανόν να προκαλέσετε βλάβη στη μίζα. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να βάλετε μπρος με καλώδια προκειμένου να μεταβείτε στο συνεργείο μας.

Το προσωπικό μας θα σας συμβουλέψει για την καλύτερη επιλογή μπαταρίες μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε μπαταρίες Bosch.