fbpx
 • ΔΕ - ΠΑ 8.00 - 18.00 ΣΑ 8.00 - 15.00
 • Θηβών & Εορδαίας 3 - Ίλιον
 • 2102614524

Υπηρεσίες

Απίστευτα ΧΑΜΗΛΑ ΤΙΜΕΣ!

  • ΔΩΡΕΑΝ 24ΩΡΗ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ εντός του νομού Αττικής, στο τηλ.: 6906224572
  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ 24ΩΡΗ στο τηλ.: 6906224572
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ στο συνεργείο μας προς επισκευή, από την οδική,
   στο τηλ.: 6906224572
  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ σε περίπτωση ακινητοποίησης του δικού σας στις εγκαταστάσεις μας λόγω επισκευής πάνω από 2 ημέρες και για όσο αυτή διαρκέσει
  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΤΕΟ πιστοποιημένο εντός της Αττικής. Εμείς θα αναλάβουμε να ελέγξουμε, να μεταφέρουμε και να σας παραδώσουμε το όχημα, απαλλάσοντας από την χρονοβόρο διαδικασία
  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
  • 1 ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ σε εργασία και ανταλλακτικά

Υπηρεσίες επισκευής αυτοκινήτων

Στο συνεργείο αυτοκινήτων ΠΡΟΤΥΠΟ SERVICE ΚΟΥΤΣΟΣ αρχικός μας σκοπός είναι η ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, καθώς και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Το εξειδικευμένο και με πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, και συγκεκριμένα σε FORD, OPEL, προσωπικό της του ΠΡΟΤΥΠΟ SERVICE KOUTSOS, φροντίζει σε κάθε επισκευή  για την οδηγική σας ασφάλεια. Με τα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε την αποτελεσματική διάγνωση και επισκευή και τη μέγιστη απόδοση του αυτοκινήτου σας.

Όλες τις υπηρεσίες μας τις προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές. Διασφαλίζουμε την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας εγγύηση υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε άμεσα με το συνεργείο μας στο Ίλιον για κάθε είδους επισκευή στο αυτοκίνητό σας.

Επισκευή αυτοκινήτου από την ΠΡΟΤΥΠΟ SERVICE ΚΟΥΤΣΟΣ στο Ίλιον, Πετρούπολη, Περιστέρι, Χαιδάρι, και όλη την Αθήνα.

Σημάδια ότι χρειάζεστε επισκευή αυτοκινήτου

Η επισκευή αυτοκινήτων είναι μια απαραίτητη διαδικασία η ποία απαιτείται όχι μόνο στις σημαντικές βλάβες που το αυτοκίνητο αδυνατεί να ξεκινήσει τη λειτουργία του. Αρκετά είναι τα σημάδια που υποδηλώνουν ότι το όχημά σας χρήζει άμεσης επισκευής, αλλά πολλές φορές αγνοείται. Πάμε να δούμε μερικά από αυτά:

Σημάδια λαδιού στο σημείο στάθμευσης

Εάν στα σημεία που σταθμεύεται το όχημά σας βλέπετε έντονες κηλίδες λαδιού τότε πολύ πιθανόν να προέρχονται από το δικό σας όχημα. Ειδικά σε παλαιότερα αυτοκίνητα δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες που παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν για την απώλεια λαδιού το θεωρούν ως φυσιολογικό. Φυσικά η λύση δεν είναι η τακτική συμπλήρωση των λαδιών αφού το πρόβλημα μπορεί να επεκταθεί και να παρουσιαστεί μια σημαντικότερη ζημιά στο όχημά σας. Εάν λοιπόν διαπιστώσετε οποιαδήποτε απώλεια λαδιού, καλό θα ήταν να προγραμματίσετε έναν έλεγχο και πιθανότατα μια επισκευή αυτοκινήτου.

Μειωμένη απόδοση του οχήματος

Ενδεχομένως να έχετε παρατηρήσει μια μειωμένη απόδοση (ρετάρισμα) κατά την προσπάθειά σας να επιταχύνετε με χαμηλές στροφές. Πολλές φορές το πρόβλημα στην περίπτωση αυτή είναι η χρήση κακής ποιότητας καυσίμου. Ωστόσο δεν αποκλείεται και το σενάριο για κάποια δυσλειτουργία στα ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι σε θέση να προσδιορίσουν την αιτία της μειωμένης αυτής απόδοσης και να σας παρέχουν την βέλτιστη επισκευή αυτοκινήτου στις περιπτώσεις που διαπιστωθεί πρόβλημα στα ηλεκτρικά μέρη του οχήματός σας.

Περίεργος ήχος από τον ιμάντα

Η αντικατάσταση του ιμάντα αποτελεί μια πολύ σημαντική διαδικασία στην επισκευή αυτοκινήτου. Ένας κομμένος ιμάντας θα οδηγήσει στην πλήρη ακινητοποίηση του οχήματός σας. Εάν λοιπόν έχετε διαπιστώσει περίεργους ήχους καλό θα ήταν να επισπευτείτε άμεσα το συνεργείο μας για αντικατάσταση του ιμάντα σας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το κάθε πότε θα πρέπει να γίνεται αλλαγή του ιμάντα στην ενότητα με τις συχνές ερωτήσεις.

Τα φώτα σας έχουν μειωμένη ένταση ή τρεμοπαίζουν

Όχι η μειωμένη απόδοση των φώτων σας ή όταν αυτά τρεμοπαίζουν δεν οφείλεται στις λάμπες. Ειδικά αν παρατηρήσετε ότι το φαινόμενο αυτό γίνεται πιο έντονο όταν πατάτε το φρένο ή όταν προσπαθείτε να λειτουργήσετε ταυτόχρονα δύο ή περισσότερα ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου σας, τότε το πιθανότερο είναι να χρειαστείτε αλλαγή της μπαταρίας σας.

Παραγωγή καυσαερίων από την εξάτμιση

Διαπιστώσατε έντονη παραγωγή καυσαερίων από την εξάτμισή σας. Σας ενημέρωσαν οι υπόλοιποι οδηγοί ότι κάτι δεν πάει καλά; Τότε σίγουρα χρειάζεστε επισκευή αυτοκινήτου! Οι λόγοι που μπορεί να παρατηρήσετε αυξημένα καυσαέρια από την εξάτμιση είναι δύο και μπορούν να προσδιοριστούν από το χρώμα του καυσαερίου. Εάν το χρώμα είναι έντονο μύρο τότε το αυτοκίνητό σας παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα κατά την διαδικασία της καύσης του καυσίμου. Εάν το χρώμα είναι άσπρο, τότε πιθανότατα να γίνεται καύση του λιπαντικού που χρησιμοποιείται.

Οι υπηρεσίες επισκευής αυτοκινήτων στην καλύτερη ασφάλεια

Οι υπηρεσίες επισκευής αυτοκινήτου δεν θα πρέπει να αμελούνται. Πέραν του επιπλέον κόστους που απαιτείται για την επισκευή στην περίπτωση που η βλάβη επεκταθεί, έχει να κάνει και με την ασφάλειά σας, των ανθρώπων που επιβαίνουν στο όχημά σας καθώς και των υπολοίπων που θα συναντήσετε στην διαδρομή σας. Σε θέματα που αφορούν την ασφάλειά μας δεν θα πρέπει να δίνουμε αναβολές.