• ΔΕ - ΠΑ 8.00 - 18.00 ΣΑ 8.00 - 15.00
  • Θηβών & Εορδαίας 3 - Ίλιον
  • 2102614524

Πλεονεκτήματα – Service Αυτοκινήτου Opel – Ford

Slider01

Πλεονεκτήματα – Service Αυτοκινήτου Opel – Ford

Το να εμπιστεύεστε το όχημά σας στο Πρότυπο Συνεργείο Αυτοκινήτων Κουτσός, σας επιτρέπει να διατηρήσετε την απόδοση του οχήματος, βελτίωση της κατανάλωσης του καυσίμου, καθώς και την μείωση των CO2 ρύπων. Η καλή συντήρηση στο Ford – Opel όχημα, εξοικονομεί χρήματα και προσφέρει μακροζωία στο αυτόκίνητο.

Επιπρόσθετα, στο συνεργείο αυτοκινήτων Opel – Ford Κουτσός, διατηρούμε καρτέλα με το ιστορικό του οχήματος καθώς και παλαιότερα service στο αυτοκίνητο. Έτσι, γνωρίζουμε ανα πάσα ώρα τι και πότε πρέπει να αντικαταστήσουμε. Δίπλα στην Αττική οδό (έξοδος Φυλής), το συνεργείο αυτοκινήτων Κουτσός, εξυπηρετεί όλη την Αθήνα, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά σε Περιστέρι – Πετρούπολη – Ίλιον – Χαιδάρι – Καματερό – Άνω Λιόσια.

Ένα προγραμματισμένο service αυτοκινήτου ford – opel, μπορεί να σας βοηθήσει ως εξής:
Χρήση του κατάλληλου λαδιού και αλλαγή την κατάλληλη χρονική περίοδο.
Σπάνια ή καθυστερημένη αλλαγή λαδιού, το οποίο δεν είναι σωστό για τον κινητήρα σας, οδηγεί σε αύξηση των ρύπων καθώς και μείωση του χρόνου ζωής του κινητήρα. Η χρήση πολύ οικονομικών λαδιών, μη ενδεδειγμένων που κυκλοφορούν στο εμπόριο, μπορεί να φαίνονται αρχικά οικονομικά αλλά να παρουσιάσουν συνέπειες που θα στοιχίσουν ακριβά. Παράδειγμα

Έλεγχος φίλτρου αέρα
Στο προγραμματισμένο service opel – ford, ελέγχουμε την κατάσταση του φίλτρου αέρα, για να διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί σωστά. Μπλοκαρισμένα φίλτρα είναι η αιτία να ζορίζεται ο κινητήρας του αυτοκινήτου μας.

Πρότυπο συνεργείο αυτοκινήτων ford – opel Κουτσός
Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δικό σας ford – opel, χρειάζεται τακτική συντήρηση για την διατήρησή του και την διαφύλαξη της αξίας του. Το εξειδικευμένο προσωπικό Ford – Opel, καθώς και τα εργαλεία – μηχανήματα του Πρότυπου Service Ford – Opel σε συνδυασμό με τα πιο πρόσφατα ηλεκτρονικά συστήματα, μπορούν να σας παρέχουν την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών και προϊόντων. Η χρήση ανταλλακτικών κατάλληλων για το αυτοκίνητό σας, μας επιτρέπει να βρισκόμαστε ανάμεσα στα πιο αναγνωρισμένα συνεργεία αυτοκινήτων στην Αθήνα.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινήσετε μαζί μας στο 210-2614524 και 6906224572.

Το Πρότυπο Συνεργείο Αυτοκινήτων Κουτσός βρίσκεται στη Θηβών & Εορδαίας 3 (Πρώην πάροδος Αγνάντων) Ίλιον, 131 23 – Αθήνα.

Summary
Συντήρηση αυτοκινήτου Ford - Opel
Service Type
Συντήρηση αυτοκινήτου Ford - Opel
Provider Name
Πρότυπο Συνεργείο αυτοκινήτων Ford - Opel Κουτσός ,
Area
Αθήνα
Description
Πλεονεκτήματα - Service Αυτοκινήτου Opel - Ford. Το να εμπιστεύεστε το όχημά σας στο Πρότυπο Συνεργείο Αυτοκινήτων Κουτσός, σας επιτρέπει να διατηρήσετε ...