Κέντρο εξυπηρέτησης - Συνεργείο Ford

Κέντρο εξυπηρέτησης – Συνεργείο Ford

Καλώς ήρθατε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης μας

Όταν έρχεται η ώρα για μια αλλαγή λαδιών, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ψάχνετε δεξιά κι αριστέρα – το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Κουτσός βρίσκεται σε αναμονή, έτοιμοι για την εξυπηρέτηση του Ford Fiesta, Focus, επαγγελματικό Transit με γνόμωνα την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία. Η ομάδα των ειδικών στην επισκευή αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα έμπειροι επαγγελματίες με τεχνογνωσία σε αυτοκίνητη από ολόκληρηρη την αυτοκινητοβιομηχανία, ειδικά όταν πρόκειται για μοντέλα της Ford. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βασίζεστε στο αυτοκίνητό σας να πάρει το συνεργείο αυτοκινήτων Κουτσός.

Όσον αφορά τις συγκεκριμένες υπηρεσίες που παρέχουμε: αν χρειάζεστε κάτι που γίνεται κάτω από τo καπό του αυτοκινήτου σας, είμαστε οι μηχανικοί που εμπιστεύεστε. Αυτό σημαίνει ότι αν χρειάζεστε μια απλή αλλαγή λαδιού ή την περιστροφή του ελαστικού ή κάτι πιο πολύπλοκο σαν μια σημαντική επισκευή, γνωρίζουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε, πόσο καιρό θα πάρει, και ίσως το πιο σημαντικό, πόσο θα κοστίσει.

Για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για service με συνεργείο αυτοκινήτου Koutsos, απλά τηλεφωνήστε στον παρακάτω αριθμό. Θα επιβεβαιώσουμε γρήγορα τις λεπτομέρειες του ραντεβού σας, όπως την ώρα και την ημερομηνία, καθώς και ό, τι χρειάζεται το Ford σας.

Τηλέφωνο: 210 2614524

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ KOUTSOS

Θηβών & Εορδαίας 3 (Πρώην πάροδος Αγνάντων) Ίλιον, 131 23

Τηλέφωνα: 210 2614524

Παροχές

  • Parking
  • Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση
  • Αίθουσα αναμονής
Summary
Κέντρο εξυπηρέτησης - Συνεργείο Ford
Article Name
Κέντρο εξυπηρέτησης - Συνεργείο Ford
Description
Κέντρο εξυπηρέτησης - Συνεργείο Ford. Για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για service με συνεργείο αυτοκινήτου Koutsos, απλά τηλεφωνήστε στο 210 2614524
Author
Publisher Name
service-koutsos.gr
Publisher Logo