Το συνεργείο αυτοκινήτων Κουτσός αναλαμβάνει πλήρη κάλυψη στην επισκευή του αυτοκινήτου σας – και αυτό δεν είναι υπερβολή. Οι υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις μας για επισκευή αυτοκινήτων καλύπτουν χρονισμούς κινητήρων,συστήματα εξατμήσεων, συστήματα αναρτήσεων και πολλά περισσότερα, ενώ οι υπηρεσίες όπως αλλαγή λαδιών και η αντικατάσταση φίλτρων αέρα αντιμετωπίζονται ταχύτατα στο κέντρο γρήγορης εξυπηρέτησης. Επισκευές μετά απο τρακάρισμα ή μικρο-επιδιορθώσεις στο σώμα του αυτοκινήτου είναι διαθέσιμες στους πελάτες μας, επίσης.

Το συνεργείο αυτοκινήτων Ford Κουτσός στην Αθήνα μπορεί να φροντίσει οποιαδήποτε ανάγκη – όσο μεγάλη ή μικρή! Εάν στο πρόγραμμα συντήρησης του Ford σας προκύπτει η αλλαγή λαδιών, έρχεστε σε εμάς και θα το φροντίσουμε άμεσα και γρήγορα. Επιπλέον, σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν έλεχγο πολλαπλών σημείων που περιλαμβάνει: πίεση αέρα ελαστικών, κατάσταση δισκόφρενων, έλεγχο μπαταρίας, σωληνώσεων και φώτων. Θα φροντίσουμε επίσης και για τα πιο βαριά περιστατικά, όπως η επισκευή του μπαρμπριζ και του σασμαν, έτσι μπορείτε να βγείτε στο δρόμο χωρίς κανένα φόβο βλάβης ή θραύσης κρυστάλλων.

Ελάτε σύντομα εάν το όχημά σας χρειάζεται συντήρηση και μη ξεχάσετε να ελέγξετε τις ειδικές προσφορές σέρβις της Ford και τα εκπτωτικά κουπόνια ανωτέρω!!

Γιατί να μας επιλέξετε

Με απίστευτη εξυπηρέτηση πελατών και τους εργοστασιακά -εκπαιδευμένους τεχνικούς μας στην διαθεσή σας, το εξειδικευμένο συνεργείο Ford είναι η καλύτερη επιλογή για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας στην περιοχή του Ίλιον – Αθήνα. Από την έναρξή μας, έχουμε διατηρήσει τη φήμη για την ακεραιότητα, τον επαγγελματισμό και τη διαφάνεια στην εργασία μας και συνεχίζουμε να εστιάζουμε σε αυτές τις αξίες κάθε μέρα. Η έμφαση που δίνουμε για μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία είναι εμφανής στην περιοχή αναμονής της αντιπροσωπίας, όπου υπάρχουν μεγάλες HD τηλεοράσεις, περιοχή αναψυχής παιδιών, ελεύθερο WIFi, δωρεάν αναψυκτικά – καφέ. 

Επιπλέον, είμαστε υπερήφανοι που σας προσφέρουμε εγγύηση δύο ετών/απεριόριστων χλμ* σε όλη την εργασία και τα ανταλλακτικά. Διάφορα πλάνα μηχανικής προστασίας είναι διαθέσιμα επίσης, παρέχοντας πολύτιμη ψυχική ηρεμία σε εκείνους που ανησυχούν για απρόβλεπτες δαπάνες επισκευής. Και εκτός από τις προσφορές υπηρεσιών ανωτέρω, έχουμε και προσφορές σε ανταλλακτικά όλο το χρόνο! Όλα αυτά και περισσότερα κάνουν το συνεργειο αυτοκινήτων Ford στην Αθήνα να ξεχωρίσει από το πλήθος!

Υπέρβαση επάνω & πέρα από το κάλεσμα του καθήκοντος

Κάνουμε το πρόσθετο βήμα να εξασφαλίσουμε τη μακροπρόθεσμη υγεία και ασφάλεια του οχήματός σας. Εάν οποιαδήποτε μηχανικά ζητήματα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της πολυσημειακής επιθεώρησης, θα σας δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρετε και θα ήμαστε ευθής για ποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες χρήζουν άμεσης επέμβασης . Όταν αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του Ford σας, χρησιμοποιούμε αυθεντικά FORD υλικά και εξαρτήματα καθώς aftermarket ανταλλακτικά που ενδεχομένως σε πιο οικονομικές τιμές. Για επισκευή μπαρμπριζ, συντήρηση φρένων, επισκευή κλιματισμού, επισκευή σώματος αυτοκινήτου, και πολλά περισσότερα, ελάτε στο κέντρο υπηρεσιών της Ford στη περιοχή του Ίλιον, όπου μπορείτε να αισθανθείτε βέβαιοι ότι το όχημά σας θα αντιμετωπιστεί με την μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα.

Τηλεφωνήστε σήμερα για το δικό σας Ford

210 2614524