Τακάκια Φρένων από 45€ + Φ.Π.Α.

Η εταιρεία Πρότυπο Service Κουτσός αναλαμβάνει να αντικαταστήσει τα φθαρμένα τακάκια φρένων του αυτοκινήτου σας από 45€ + ΦΠΑ.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική > Αλλαγή Τακάκια Φρένων από 45€ + Φ.Π.Α.

Τα τακάκια φρένων αποτελούν ένα από τα βασικότερα μέρη ενός αυτοκινήτου με ένα πολύ σημαντικό ρόλο για την ασφάλεια του οδηγού.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται αλλαγή στα τακάκια φρένων;

Το χρονικό διάστημα στο οποίο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αλλαγή στα τακάκια φρένων εξαρτάται κυρίως από τον τρόπο και τις συνθήκες οδήγησης καθώς και από την ποιότητα του υλικού τους.

Αν και στα αυτοκίνητα καινούριας τεχνολογίας υπάρχει ένδειξη στο ταμπλό του αυτοκινήτου η οποία θα σας προειδοποιήσει εάν χρειάζεστε αλλαγή στα φρένα, ωστόσο αρκετός είναι ο κόσμος που διαθέτει παλαιότερα μοντέλα αυτοκινήτων.

Εάν λοιπόν και το δικό σας αυτοκίνητο δεν διαθέτει τέτοιου είδους ένδειξη, μπορείτε να καταλάβετε ότι τα τακάκια φρένων θέλουν αλλαγή από το χαρακτηριστικό ήχο – σφύριγμα που ακούγεται όταν φρενάρετε.

Άλλα σημάδια ότι τα τακάκια σας χρειάζονται αλλαγή:

  • Μαύρα σημάδια στις ζάντες του αυτοκινήτου σας.
  • Η θέση του πεντάλ είναι χαμηλότερη από ότι ήταν.
  • Κατά το φρενάρισμα νιώθετε τρέμουλο λόγω τριβής.
  • Τα φρένα σας δεν πιάνουν καλά.

Τι τακάκια να επιλέξω για το αυτοκίνητό μου;

Η απάντηση φυσικά στο συγκεκριμένοι ερώτημα δεν είναι τόσο απλή.

Τα τακάκια φρένων που θα επιλέξετε εξαρτάται τόσο από το είδος του αυτοκινήτου σας όσο και από τη χρήση για την οποία προορίζεται.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το συνεργείο αυτοκινήτων Πρότυπο Service Κουτσός, και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας παρέχει την κατάλληλη καθοδήγηση.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας τακάκια φρένων προκειμένου να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ασφάλεια για τον οδηγό.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να σταματήσετε το όχημά σας τι στιγμή που είναι απαραίτητο. Αυτός είναι και ο λόγος που δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε αλλαγή στα τακάκια αυτοκινήτου που πραγματοποιούμε.

Γιατί να επιλέξετε το Πρότυπο Service Κουτσός για τακάκια φρένων;

Όπως προαναφέραμε ο βασικότεροι λόγοι για να επιλέξετε το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων μας είναι η υψηλής ποιότητας τακάκια φρένων και η άμεση εξυπηρέτησή σας. Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας σε κάθε τους πρόβλημα παρέχοντάς τους αξιόπιστες λύσεις όταν τις έχουν ανάγκη.

Τακάκια φρένων Τιμές

Οι τιμές για τα τακάκια φρένων που θα βρείτε στο συνεργείο μας είναι από τις χαμηλότερες τις αγοράς. Συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με τις χαμηλές τιμές, παρέχουμε στους πελάτες μας τακάκια φρένων από 45€ + Φ.Π.Α.