Αλλαγή Αμορτισέρ μπρος πίσω από 250€ + Φ.Π.Α.

Το υπερσύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων Πρότυπο Service Κουτσός αναλαμβάνει την αλλαγή αμορτισέρ μπρος πίσω στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική > Αλλαγή Αμορτισέρ μπρος πίσω από 250€ + Φ.Π.Α.

Διαθέτοντας μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα τεχνικών, θα φροντίσουμε για το καλύτερο του αυτοκινήτου σας. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε τα αμορτισέρ αποτελούν βασικά μέρη της ανάρτησης ενός αυτοκινήτου. Είναι αυτά που φροντίζουν για την απόσβεση κάθε ταλάντωσης στο αμάξωμα καθώς και για το καλύτερο φρενάρισμα.

Τα αμορτισέρ μπρος πίσω αποτελούν λοιπόν ένα από τα κυριότερη μέρη ενός αυτοκινήτου που εξασφαλίζουν την μέγιστη ασφάλεια τόσο του οδηγού όσο και των υπολοίπων επιβαινόντων.

Έλεγχος Αμορτισέρ – Σημάδια ότι απαιτείται αντικατάσταση

Ένας σημαντικός έλεγχος στα αμορτισέρ ενός αυτοκινήτου πραγματοποιείται όταν  αυτό περνάει ΚΤΕΟ. Ο έλεγχος με αμορτισερόμετρο στο ΚΤΕΟ είναι υποχρεωτικός και σίγουρα θα σας δώσει μια εικόνα για την κατάστασή τους. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που το χρονικό διάστημα των 2 ετών μεταξύ των ΚΤΕΟ δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει λοιπόν να είστε σε  θέση να καταλάβετε εάν τα αμορτισέρ μπρος πίσω παρουσιάζουν πρόβλημα ερμηνεύοντας μερικά απλά σημάδια. Τα σημάδια αυτά είναι:

  • Εάν νιώθετε έντονα τους κραδασμούς σε λακούβες και σαμαράκια.
  • Εάν το τιμόνι σας χάνει όταν παίρνετε στροφές.
  • Εάν κατά το φρενάρισμα το νιώθετε το αυτοκίνητο να πηγαίνει δεξιά αριστερά.

Εάν διαπιστώσετε και εσείς κάτι από τα παραπάνω, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε άμεσα στο συνεργείο μας προκειμένου να προβούμε στον λεπτομερή έλεγχο και την αντικατάσταση των αμορτισέρ σας.

Πότε χρειάζεστε αλλαγή αμορτισέρ μπρος πίσω;

Η αλλαγή αμορτισέρ εξαρτάται κυρίως από τις συνθήκες υπό τις οποίες οδηγείτε το αυτοκίνητό σας.

Πολλές φορές, ο εκάστοτε κατασκευαστής ενός αυτοκινήτου το αναφέρει μέσα στο εγχειρίδιο χρήσης.

Ένας γενικός κανόνας που ακολουθεί αρκετός κόσμος είναι να προβαίνει στην αλλαγή αμορτισέρ κάθε 80.000 με 100.000 χιλιόμετρα.

Ωστόσο, όπως προείπαμε τα αμορτισέρ ενός αυτοκινήτου παίζουν σημαντικό ρόλο στη ασφάλεια για τον οδηγό. Μερικές φορές η φθορά τους μπορεί να έρθει νωρίτερα και μάλιστα να μην είναι καθόλου ορατή εξωτερικά.

Καλό λοιπόν θα ήταν να προβαίνετε στον έλεγχό τους σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε λιγότερα χιλιόμετρα από αυτά που προαναφέραμε.

αλλαγή αμορτισέρ service κουτσος

Αλλαγή αμορτισέρ μπρος πίσω τιμές

Η τιμή για την αντικατάσταση αμορτισέρ που παρέχει η εταιρεία Πρότυπο Service Κουτσός είναι από τις χαμηλότερες που θα βρείτε στην αγορά. Το κόστος ξεκινάει από 250€ + Φ.Π.Α.